Uživatel nepřihlášen
Ganstablog
RSS kanál blogu
Píše: Shortymax - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.
Ganstablog

Mass Effect 3 recenze

Neděle 9.12.2012 15:49 - Autor: Shortymax
To se mi líbí

Zdravím vás lidi a zingáci já se jmenuju Adam, ale tady jsem jako shortymax což je moje přezdívka. Ted bych vám rád řekl něco o jedníé ře. Je to Mass Efect 3, je to dobrý hra. Je to třetí díl, ty předchozí jsem ale nehrál takže jsem nevedel co od toho čekat.

Na začtku jste na Zemi, myslím. Je vaše jméno Komandr Šepard a na Zemi útočí Reapeaři což jsou mimozemštani, kteří chcou zem zničit. A Šepard jim v tom musíš zabránit.

Šepard na misi
Šepard na misi

Celou hru chodíte na mise, které musíte splnit aby jste mohli na další. Taky dostáváte prachy a za ty kupujete věci. Tř ba mi se nelubilo brněni tak sem koupil novéA taky zbran, a těch je tady hodně a taky vylepšení a taky ribičky. Je tu toho hodně co kupovat, a tak ani už nemáte občas peníze nato.

Taky jsou tu nudné rozhovory a oničem, já neumím anglicky takžej sem tomu moc nerozuměl ale myslím že je to dobré. A taky Kaileng což je vás hlavní nepřítel kterého zabijete, teda já sem se tak daleko ještě nedostal ale určitě ho zabijete.

Prozkoumáváte planety a hledáte věci a peníze za které kupujete věci. Máte taky tým a můžete některé i zabít když tak rozhodnete, já zabil dva. Je tam taková modrá holka, potom lidi a ještě maskovaná, nevím kdo to je. A potom Garrus to je mimozemštan.

Grafika je dobrá, ale když chodíte po té stanici velké tak se to může sekat nebo dlouho načtat. Občas mně ten hrnek s kafem otravoval. A vlastne este otravuje.

Hra mně bavila, třeba běháni po té stanici a dávání jim těch věcí byla zabava, ale jak jsem musel potom jít na misi tak mě tiouž nebavilo a já přestal jhrát. Ale nakonec sem se k otmu zas vrátil a měl super sex s tou modrou holkou která se mi líbila, ale ten sex co byl na videích v re-playi jsem neměl takže oni asi hlali a není tam. Za což bych jim dal pokutu.



New york pod útokem
New york pod útokem

Jak uz sem řikal rozhovoty jsou o ničem a nerozumíte jim. Ale občas vás baví, příběh je dobrý musíte zasrtavit mimoki a to se vam nakonec povede, mám rád barvičky takže se mi koncre líbili všechny, teda oba dva.

Hra je dobrá ale šlo by něco vylepšit třeba bych zrušil ty banše které byly moc silné a ja musel hrá na nejlehčí úrovni abych kolem ní prošel a když jich tam bylo moc musel mi s tím pomoct kamiš. Jinak je to moc dobrá hra z vesmíru a budoucnosti, doufám že budou i další díly, ale musí zplešit grafiku a rozvohory

Mass Effect 3 na PC, PS3, Xbox 360, Wii U Hodnocení hry
Skóre hry 10 10/10
Mass Effect 3
» Více o hře
Líbí se mi
  • Příběh
  • Střílení
  • Modrá holka
  • Hledání peněz
  • Mise proti cerberusu
Vadí mi
  • Rozhovorty
  • Ty velké stroje, kterej nejdou zničit ikdyž do nich střílím puškou
  • není to jako divoké kmeny moc
  • mohlo to být i lepší o dost
Tisk
Hodnocení:
( Zbývá 8 hlasů pro zveřejnění hodnocení ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
Mass Effect 3 na PC, PS3, Xbox 360Screenshoty ze hry
Screenshot ze hry Mass Effect 3 Screenshot ze hry Mass Effect 3 Screenshot ze hry Mass Effect 3 Screenshot ze hry Mass Effect 3 Screenshot ze hry Mass Effect 3 Screenshot ze hry Mass Effect 3 Screenshot ze hry Mass Effect 3 Screenshot ze hry Mass Effect 3
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku Mass Effect 3 recenze
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Alex6565   2x   Přinesl tolik potřebné světlo a naději do šedivé sféry blogů tady na zingu. Za svou dobrotu a ochotu podělit se s námi o své postřehy, věcné příspěvky do diskuze, vtipné komentáře a hlavně objektivní hodnocení byl pouze neprávem odsouzen k trestu nejvyššímu. Nadějný recenzent, vášnivý hráč, milující diskutér a co víc, skutečný přítel :( Takového si ho budeme pamatovat. Už navěkyAlex6565alex656510787    17.12.2014 14:47 Alex6565

Přinesl tolik potřebné světlo a naději do šedivé sféry blogů tady na zingu. Za svou dobrotu a ochotu podělit se s námi o své postřehy, věcné příspěvky do diskuze, vtipné komentáře a hlavně objektivní hodnocení byl pouze neprávem odsouzen k trestu nejvyššímu. Nadějný recenzent, vášnivý hráč, milující diskutér a co víc, skutečný přítel :( Takového si ho budeme pamatovat. Už navěky

shaak    Je to škoda. Je tu kupa adeptů, co by ten BAN měla mít a to oprávněně. V diskuzích se chovají jako prasata, ale přesto tu mezi námi pořád jsou. Shortymax žádné flamy nevyvolával a dobře nás bavil. :(shaakshaak13196    17.12.2014 14:37 shaak

Je to škoda. Je tu kupa adeptů, co by ten BAN měla mít a to oprávněně. V diskuzích se chovají jako prasata, ale přesto tu mezi námi pořád jsou. Shortymax žádné flamy nevyvolával a dobře nás bavil. :(

Alex6565    Jo to je fakt :) Myslím, že to psal dokonce MikyAlex6565alex656510787    17.12.2014 00:40 Alex6565

Jo to je fakt :) Myslím, že to psal dokonce Miky

dopitapetr    Prý ten borec dostal ban. :-(dopitapetrdopitapetr5480    16.12.2014 23:46 dopitapetr

Prý ten borec dostal ban. :-(

Alex6565    Nevím proč poslední dobou mám stejně pocit, že takových ubývá a to je smutné :)Alex6565alex656510787    16.12.2014 22:42 Alex6565

Nevím proč poslední dobou mám stejně pocit, že takových ubývá a to je smutné :)

zandetsu    Alex6565: Jo ta kvalita diskuzí klesá pořád všude. Je to smutné, kam se ten svět ubírá ale jak říkáš. Je ještě dost lidí, kteří nenosí hlavu jen na okrasu ale nosí v ní i mozek. S čímž bezesporu souhlasím. :-)zandetsuzandetsu2146    16.12.2014 22:34 zandetsu

Alex6565: Jo ta kvalita diskuzí klesá pořád všude. Je to smutné, kam se ten svět ubírá ale jak říkáš. Je ještě dost lidí, kteří nenosí hlavu jen na okrasu ale nosí v ní i mozek. S čímž bezesporu souhlasím. :-)

Alex6565    No já tě nějak ještě nezaregistroval právě :D ale jsem rád, že všichni nevymřeli :) a děkuju, kvalita těch diskuzí trochu klesla, ale pořád se tu najde dost rozumných lidí naštěstí :)Alex6565alex656510787    16.12.2014 22:01 Alex6565

No já tě nějak ještě nezaregistroval právě :D ale jsem rád, že všichni nevymřeli :) a děkuju, kvalita těch diskuzí trochu klesla, ale pořád se tu najde dost rozumných lidí naštěstí :)

zandetsu    Alex6565: Tož si tu ze mě děláš srandu ne? :-D Jsem tu skoro (jak kdy) každý den a pravidelně (jak kdy a jak do které) se zapojuji do diskuze k novinkám... :-D
Jinak tě tedy vítám zpět. Je tu dost lidí ze "starých známých" jen je přebili děcka, kterých se tu rojí čím dál víc.
zandetsuzandetsu2146
    16.12.2014 21:14
zandetsu

Alex6565: Tož si tu ze mě děláš srandu ne? :-D Jsem tu skoro (jak kdy) každý den a pravidelně (jak kdy a jak do které) se zapojuji do diskuze k novinkám... :-D
Jinak tě tedy vítám zpět. Je tu dost lidí ze "starých známých" jen je přebili děcka, kterých se tu rojí čím dál víc.

Alex6565    zandetsu: ty žiješ? o. O Jen, že jsem se asi po roce a půl znovu objevil na zingu a skoro nikdo ze starých znamých tu nějak není :DAlex6565alex656510787    16.12.2014 20:22 Alex6565

zandetsu: ty žiješ? o. O Jen, že jsem se asi po roce a půl znovu objevil na zingu a skoro nikdo ze starých znamých tu nějak není :D

zandetsu    Je to tak. Byla to jedna velká úsměvná kapitola Zingu.zandetsuzandetsu2146    16.12.2014 18:44 zandetsu

Je to tak. Byla to jedna velká úsměvná kapitola Zingu.

Alex6565    Panejo, já na něj úplně zapomněl : / mohl by se nám vrátit :( dlouho jsem nezasmál tak jako u jeho profi recenzí.Alex6565alex656510787    16.12.2014 18:22 Alex6565

Panejo, já na něj úplně zapomněl : / mohl by se nám vrátit :( dlouho jsem nezasmál tak jako u jeho profi recenzí.

shaak    "mám rád barvičky takže se mi koncre líbili všechny, teda oba dva. " Tahle část je jako by to snad byla satira. :Dshaakshaak13196    16.12.2014 18:15 shaak

"mám rád barvičky takže se mi koncre líbili všechny, teda oba dva. " Tahle část je jako by to snad byla satira. :D

Honzas4400 člen redakce   3x   Už je to přes dva roky od vydání tohohle masterpiece-u. Co si zase připomenout staré dobré časy? :DHonzas4400honzas4400274    16.12.2014 17:07 Honzas4400

Už je to přes dva roky od vydání tohohle masterpiece-u. Co si zase připomenout staré dobré časy? :D

valheru    to je fakt.... musel si jí všimnout na tom obrázku v recenzi :D pokud teda ví že to je ženská.... . digitální ale jevalheruvalheru16351    21.1.2013 21:12 valheru

to je fakt.... musel si jí všimnout na tom obrázku v recenzi :D pokud teda ví že to je ženská.... . digitální ale je

Sigurd   2x   valheru: Myslím, že ho podceňuješ, co se obrázků týče :-DSigurdsigurd16016    20.1.2013 10:22 Sigurd

valheru: Myslím, že ho podceňuješ, co se obrázků týče :-D

valheru   4x   oh god... tohle štěně snad nevidělo ženskou ani na obrázkuvalheruvalheru16351    19.1.2013 16:42 valheru

oh god... tohle štěně snad nevidělo ženskou ani na obrázku

Alcatras   3x   Shortymax: že to říkáš zrovna tyAlcatrasalcatras5716    17.1.2013 21:56 Alcatras

Shortymax: že to říkáš zrovna ty

Shortymax   1x   shaak: :D zenske seou na nic, ani neumihra gamesyShortymaxshortymax16007    17.1.2013 20:20 Shortymax

shaak: :D zenske seou na nic, ani neumihra gamesy

shaak   1x   Shorty: máš pravdu sex je nic moc... není nad to si zalézt pěkně k PC a ženský nechat max. tak v kuchyni ;-)shaakshaak13196    16.1.2013 15:28 shaak

Shorty: máš pravdu sex je nic moc... není nad to si zalézt pěkně k PC a ženský nechat max. tak v kuchyni ;-)

shaak   1x   Shortymax: :thumbup:shaakshaak13196    16.1.2013 15:27 shaak

Shortymax: :thumbup:

Shortymax   3x   Alcatras - ae to je seroizniShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:51 Shortymax

Alcatras - ae to je seroizni

Alcatras   1x   tohle je lepší než AAAčkové komedie :DAlcatrasalcatras5716    15.1.2013 18:50 Alcatras

tohle je lepší než AAAčkové komedie :D

Shortymax   2x   alcatras - ha ha ha :D :DShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:48 Shortymax

alcatras - ha ha ha :D :D

Alcatras   1x   já chcípám :D :D :DAlcatrasalcatras5716    15.1.2013 18:46 Alcatras

já chcípám :D :D :D

Shortymax   2x   honzxys § :D :D :D :gun: :-) 8-) ;-) :angry: :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala: :-D :-DShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:39 Shortymax

honzxys § :D :D :D :gun: :-) 8-) ;-) :angry: :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala: :-D :-D

HonzysKISS   2x   :D :D :DHonzysKISShonzyskiss8642    15.1.2013 18:38 HonzysKISS

:D :D :D

Shortymax   1x   :D :D :D :D :DShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:37 Shortymax

:D :D :D :D :D

Shortymax   1x   ahaaa koitus je sexShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:37 Shortymax

ahaaa koitus je sex

Honzas4400 člen redakce   3x   Koitus :thumbup:Honzas4400honzas4400274    15.1.2013 18:35 Honzas4400

Koitus :thumbup:

Shortymax    Honzys - ? ? ? co ? ? ? coze ? ? ? :D :DShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:35 Shortymax

Honzys - ? ? ? co ? ? ? coze ? ? ? :D :D

O autorovi blogu

Shortymax
Shortymax
Muž, 18 let, Čechy (Praha)

Jsem hráč a rád hraju hry protože mně baví, třeba Call of Duty mně bavi moc, protože jen nejlepší

a taky mně baví další střýlčky

mm taky rad pisničky, třeba rep a hiup hop, a gangstery jako v bronxu

a taky pišu recenzem prtože mi to bavi a je to dobre recenze

Založit herní BLOG