Uživatel nepřihlášen
Ganstablog
RSS kanál blogu
Píše: Shortymax - Rubrika: Blogy
Blog nevyjadřuje názor redakce Zing, více zde.
Ganstablog

Recenze Assassins Creed 3

Středa 19.12.2012 16:21 - Autor: Shortymax
To se mi líbí

Prtoýže se vám miulá recenza líbila tak jsme tu pro váš připravil dlší a to na hru kterou znát myslm všichni. To je AC3 a tto je moc dobrá hra a bavila mě moc. ačnu příběhem akolvv jsme mu moc nerozuměl, prořit tutulky nebylo moc vidět. Ale co vím kta Connor přilová do anglie aby znčil asadiny. Ale v tom mu má zabránit jeden indina menuje se Ranthenhatakotom. A hraje te za oba dva, je to dohré aeln ekaoenec ho zabijete a tak je to škoda. Mte zabut i vice ldí jaoko Leea což nje asi nějkej general, potom jednohho námořníka a dlší a taky jdnho náčeníja indiánů.

Zde Indinavložte popisek
Zde Indinavložte popisek

Dle byhc thctěl napsat něoco o hraní což je dobré, hrje se dobře, boj je dobrz protře mačškate dvě tlačíkta ale je hodně těžký, kdž tam přišli ti s klobouakam nebo sekerama tka jsem bud umřel anebo msel utect portže moe utoky vždycky zastavili a co hcudácí noobové?. Taksei mi lýbýlo lov, pritře kde jinde mužete zabit sovba a potom ho stnhout nebo lva. Dbre taky js že potom ti kuže muusíte pordat a kupovat další věcy. Zbrně, dlm, lidi a lod. Na te potom dělate mise ale tm mně nebvilo.

Zde rathentakokaotmložte popisek
Zde rathentakokaotmložte popisek

Dla je tu přpadněíy kondoju, abi jste zisklai penize atka musite zabit lidi a to je hleké. Dál mužete útpčit na pevnitsot, ale to je těžé, nebo sbírat peří ale za to nedostanete nic. Ptm jsu tady truhli ale tiu je těžké otevřit, protiže msite držet dprsty na stjné m místě a to je těžké. Lodě mně nebaíbli portže josu moc těžké, ale jinak dorbée.  Ptm dělat myse pto ldid a oni vm stiv baraky, kam mužete jt potom a e to tkay dobré a ještě dřevěné nohy sbíráte, ale neivm pročo.

Zde vložte popisekratenhratekom
Zde vložte popisekratenhratekom

Grafiuka neni moc odbra a nebypaád dobře, protože je sdor stará CoD je lešpí aji ve střílní, protože taky vystřelíte jendnou a potm musíte nabít a tráv to dlougo a on vas potom zabijou. Tky mužete jezdit na koni ale to neni dobr,e protože e to dšptně ovládá. Tky odbre je mapa na které vidíte různé destinace a můžete se tak přesouvat jak cbhte.

Zde vložte plopisek luk
Zde vložte plopisek luk

Myse jsou dobre ael někdy rkatke a někty dlouhe a tkže mně už potom nebavili. A občas hrajete za Connora v budoucnosti a le dotm ně nebavi portže nemužete zabijet zbraní. Tak me nebavi plížeíc myse portže jsou těkžé.

Zde vložte popisekrathenhataketon
Zde vložte popisekrathenhataketon

To je asi všechon aon AC3, snad se vám rtecenza lybi., prtože chuc napsat jště další a mislim že už ted jsu dobrj pro zinga a mužu psat recenze.

Assassin’s Creed III na PC, PS3, Xbox 360, Wii U Hodnocení hry
Skóre hry 10 10/10
Assassin’s Creed III
» Více o hře
Líbí se mi
  • Coonor
  • Budoucnost
  • Lov
  • Pirtatké písničky
Vadí mi
  • Grafika
  • Plížecí myse
  • Lodě
  • že těžké to je
Tisk
Hodnocení:
( Zbývá 8 hlasů pro zveřejnění hodnocení ) Ohodnoťte článek kliknutím na hvězdičku.
Assassin’s Creed III na PC, PS3, Xbox 360, Wii UScreenshoty ze hry
Screenshot ze hry Assassin’s Creed III Screenshot ze hry Assassin’s Creed III Screenshot ze hry Assassin’s Creed III Screenshot ze hry Assassin’s Creed III Screenshot ze hry Assassin’s Creed III Screenshot ze hry Assassin’s Creed III Screenshot ze hry Assassin’s Creed III Screenshot ze hry Assassin’s Creed III
 

Napsat nový komentář

Komentář k blogovému článku Recenze Assassins Creed 3
Pro psaní musíte být přihlášen.
[+] Smajlíci
:gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :-( :nah: :lala:
Awake28   1x   Že těžké to jeAwake28awake2814478    1.5.2013 17:58 Awake28

Že těžké to je

Shortymax   1x   honzys - ka mam normalny hlasShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:25 Shortymax

honzys - ka mam normalny hlas

HonzysKISS   3x   No já nevím jak vy, ale slyšet jeho hlas by bylo utrpením...HonzysKISShonzyskiss8642    15.1.2013 18:24 HonzysKISS

No já nevím jak vy, ale slyšet jeho hlas by bylo utrpením...

Shortymax    shaak - sry, ale nerozumim tom cos napsalShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:21 Shortymax

shaak - sry, ale nerozumim tom cos napsal

shaak   1x   no třeba bys to mohl namluvit... na PC máš aplikaci "Záznam zvuku" a pak bys mohl dát soubor na nějaký file hosting :) (třeba sound cloud)shaakshaak13196    15.1.2013 18:20 shaak

no třeba bys to mohl namluvit... na PC máš aplikaci "Záznam zvuku" a pak bys mohl dát soubor na nějaký file hosting :) (třeba sound cloud)

Shortymax    kamenD - dabovat? ? ? ? :D :DShortymaxshortymax16007    15.1.2013 18:08 Shortymax

kamenD - dabovat? ? ? ? :D :D

KamenD   2x   Recenze parádní - jen pro příště, nebylo by výhodnější to dabovat? Aby z toho čtenáři aspoň něco měli...KamenDkamend963    13.1.2013 21:00 KamenD

Recenze parádní - jen pro příště, nebylo by výhodnější to dabovat? Aby z toho čtenáři aspoň něco měli...

Artigio    Rád by som sa ešte spýtal, nevie niekto poradiť kde sa dá hodnotiť článok? Ja by som mu dal 10-tku :D.Artigioartigio16439    5.1.2013 18:57 Artigio

Rád by som sa ešte spýtal, nevie niekto poradiť kde sa dá hodnotiť článok? Ja by som mu dal 10-tku :D.

Artigio   4x   Ja si myslím, že chudáka tu kritizujete a bohužiaľ ostal len nepochopený. Veď jeho články sú plné zábavy a srandy a takej tej hernej satiry. Ja si čítaním jeho článkov príjemne a zábavne krátim večery a myslím si, že pán majster Shortymax je skvelý humorista a zabávač. Klobúk dolu pred Vami mistre! :)Artigioartigio16439    5.1.2013 18:55 Artigio

Ja si myslím, že chudáka tu kritizujete a bohužiaľ ostal len nepochopený. Veď jeho články sú plné zábavy a srandy a takej tej hernej satiry. Ja si čítaním jeho článkov príjemne a zábavne krátim večery a myslím si, že pán majster Shortymax je skvelý humorista a zabávač. Klobúk dolu pred Vami mistre! :)

Shortymax    CzcraftZC - j uz npsal dalsi a lepsm se, tak se koukniShortymaxshortymax16007    5.1.2013 05:58 Shortymax

CzcraftZC - j uz npsal dalsi a lepsm se, tak se koukni

CZCraftCZ   3x   -- grafika? ? ? Děláš si legraci? ?
-- lodě? ? Ta nejlepší minihra v AC a tobě se to nelíbí? ?
-- plížecí MYSE? ? (jenom tak mimochodem co si měl z českého jazyka? ? :D )
Zkrátka a dobře : ta tvoje "recenze" je při nejmenším hrozná a tím co si tam napsal si potupil celou sérii AC
Prosím, už nikdy nedělej recenzi na žádnou hru.
CZCraftCZczcraftcz14678
    4.1.2013 21:57
CZCraftCZ

-- grafika? ? ? Děláš si legraci? ?
-- lodě? ? Ta nejlepší minihra v AC a tobě se to nelíbí? ?
-- plížecí MYSE? ? (jenom tak mimochodem co si měl z českého jazyka? ? :D )
Zkrátka a dobře : ta tvoje "recenze" je při nejmenším hrozná a tím co si tam napsal si potupil celou sérii AC
Prosím, už nikdy nedělej recenzi na žádnou hru.

Shortymax    ronaldas - co?
valheru - je to tak, sry za přklepy
Shortymaxshortymax16007
    3.1.2013 12:32
Shortymax

ronaldas - co?
valheru - je to tak, sry za přklepy

Ronaldus7    No tak tenhle článek snoubí CoD i Shortimaxe :-DRonaldus7ronaldus75273    2.1.2013 13:51 Ronaldus7

No tak tenhle článek snoubí CoD i Shortimaxe :-D

valheru   5x   honzas: [ odkaz ] nechci se hádat ale myslim že nemáš pravduvalheruvalheru16351    2.1.2013 11:04 valheru

honzas: [ odkaz ] nechci se hádat ale myslim že nemáš pravdu

k8nny   2x   Tyhle recenze jsou komentovanější než články o CoD :-Dk8nnyk8nny7667    2.1.2013 08:32 k8nny

Tyhle recenze jsou komentovanější než články o CoD :-D

Honzas4400 člen redakce   2x   Je to Rakenhnhake: ton -_-Honzas4400honzas4400274    1.1.2013 22:36 Honzas4400

Je to Rakenhnhake: ton -_-

valheru   1x   nostalgie? ? hlavně že říkáš altairovi původní connorovým jménem které jsi tu ani jednou nenapsal správně je to Ratonhnhaké: tonvalheruvalheru16351    1.1.2013 21:36 valheru

nostalgie? ? hlavně že říkáš altairovi původní connorovým jménem které jsi tu ani jednou nenapsal správně je to Ratonhnhaké: ton

Shortymax   2x   valheru - t je jak flasback, nostlagie ne?
shaak, awake - dky, važim si fanošku
Shortymaxshortymax16007
    1.1.2013 10:46
Shortymax

valheru - t je jak flasback, nostlagie ne?
shaak, awake - dky, važim si fanošku

endy27   1x   co je moc to je moc :gun: ještě že shortymax je jen jeden nevím jestli bych zvládl víc :-Dendy27endy2716024    29.12.2012 22:28 endy27

co je moc to je moc :gun: ještě že shortymax je jen jeden nevím jestli bych zvládl víc :-D

valheru   2x   já sem blbej já tomu nerozumím. . a je zajímavý že connor zabije connora :D podle týhle recenzevalheruvalheru16351    29.12.2012 22:24 valheru

já sem blbej já tomu nerozumím. . a je zajímavý že connor zabije connora :D podle týhle recenze

shaak   2x   valheru: To je Altaïr z prvního dílu :D nechápu proč...shaakshaak13196    29.12.2012 21:33 shaak

valheru: To je Altaïr z prvního dílu :D nechápu proč...

ltr33   2x   valheru - treba cosplay :D :Dltr33ltr3311336    29.12.2012 21:31 ltr33

valheru - treba cosplay :D :D

valheru   1x   shorty rád bych abys mi něco vysvětlil.... jelikož se v těchto hrách vůbec nevyznám tak bych rád věděl jakto že ten assassín na posledním obrázku vypadá úplně jinak a co tam dělají v pozadí rytíři? ? myslel sem že ve válce o nezávyslost moc rytířů nebylo. :-D :-D 8-)valheruvalheru16351    29.12.2012 20:39 valheru

shorty rád bych abys mi něco vysvětlil.... jelikož se v těchto hrách vůbec nevyznám tak bych rád věděl jakto že ten assassín na posledním obrázku vypadá úplně jinak a co tam dělají v pozadí rytíři? ? myslel sem že ve válce o nezávyslost moc rytířů nebylo. :-D :-D 8-)

Awake28   4x   Žehnejme bohu za tohoto geniálního tvůrce recenzí, jehož recenze každému z nás vehnaly do očí slzy ...Awake28awake2814478    29.12.2012 16:02 Awake28

Žehnejme bohu za tohoto geniálního tvůrce recenzí, jehož recenze každému z nás vehnaly do očí slzy ...

shaak   5x   Jo to psal můj pes sry :D já mu to dicktoval :Dshaakshaak13196    28.12.2012 18:16 shaak

Jo to psal můj pes sry :D já mu to dicktoval :D

Shortymax   2x   NOVA RECNEZA NA BO2! ! ! !Shortymaxshortymax16007    28.12.2012 17:27 Shortymax

NOVA RECNEZA NA BO2! ! ! !

Shortymax   1x   uš jeShortymaxshortymax16007    28.12.2012 17:27 Shortymax

uš je

hruska    Shortymax: Kyd bvue twa rceze na mv3?hruskahruska8406    28.12.2012 17:11 hruska

Shortymax: Kyd bvue twa rceze na mv3?

Honzas4400 člen redakce    Jasně... shaaku, odpověz! :DHonzas4400honzas4400274    28.12.2012 17:06 Honzas4400

Jasně... shaaku, odpověz! :D

Shortymax    Honzas - jj, on neopdobí :gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :nah: :lala:Shortymaxshortymax16007    28.12.2012 17:02 Shortymax

Honzas - jj, on neopdobí :gun: :-) 8-) ;-) :angry: :-D :lol: :dance: :thumbup: :shock: :nah: :lala:

O autorovi blogu

Shortymax
Shortymax
Muž, 18 let, Čechy (Praha)

Jsem hráč a rád hraju hry protože mně baví, třeba Call of Duty mně bavi moc, protože jen nejlepší

a taky mně baví další střýlčky

mm taky rad pisničky, třeba rep a hiup hop, a gangstery jako v bronxu

a taky pišu recenzem prtože mi to bavi a je to dobre recenze

Založit herní BLOG